DEZVOLTAREA UNUI LABORATOR PENTRU STUDIUL PROPRIETATILOR FIZICE ALE MATERIALELOR AGROALIMENTARE
DIRECTOR PROIECT
SUMA ALOCATA (USD)
CASANDROIU TUDOR
20000
Descrierea proiectului: PIP, CA PARTE INTEGRANTA A PROGRAMULUI, URMARESTE CREAREA PREMISELOR PENTRU DEFINITIVAREA IN DETALIU A OBIECTIVELOR SI PLANIFICAREA ACTIVITATILOR IN VEDEREA OPERATIONALIZARII DERULARII PROGRAMULUI. ASTFEL, S-AU REALIZAT: REAMENAJARI SI DOTARI MINIME ALE LABORATORULUI NECESARE PROCESULUI DE INSTRUIRE, PROCURAREA UNOR ECHIPAMENTE DE ELABORARE A MATERIALELOR SUPORT SI DE FOLOSINTA GENERALA IN LUCRARILE EXPERIMENTALE; CREAREA PREMISELOR DEZVOLTARII INTEGRATE A ACTIVITATILOR DIDACTICE UNIVERSITARE CU CELE DE CERCETARE; ELABORAREA UNOR MATERIALE SUPORT PENTRU ACTIVITATILE EXPERIMENTALE
RHEOVISCOMETRIC BEHAVIOR OF FOOD POWDER MATERIALS TRETED BY MICROWAVES AND IONIZING ? de CASANDROIU T, FERDES O., OPRITA N, S.A.,articol elaborat / publicat in cadrul proiectului.
A aparut in publicatia ANALE U.DUNAREA DE JOS GALATI, F2, V2, FIZ., 77-82, in anul 1998
.